dinsdag, oktober 24

Wij zijn mee! U toch ook?

De nieuwe technologieën en media vliegen ons om de oren en het is niet altijd simpel om alles op de voet te blijven volgen. Gelukkig hebben we in onze bibliotheek mensen van verschillende leeftijden en met verschillende interesses rondlopen. Dat maakt dat we mekaar graag op de hoogte houden van de nieuwste zaken die te maken hebben met ons vak en met boeken.
Deze blog is daar uiteraard een bewijs van maar er lopen enkele iPod-fans rond die de literaire podcasts ontdekt hebben. Via de site van Iedereen Leest kunt u zich abonneren op de Iedereen Leest-podcast. U ontdekt er de favoriete boeken van lezers, interviews met auteurs, voorleessessies en u kunt ze gratis downloaden naar uw Ipod.
RadioboekenOp de site radioboeken.be, een initiatief van het Vlaams-Nederlands Huis De Buren en Cultuurzender Klara, kunt u verhalen downloaden van Vlaamse en Nederlandse auteurs die speciaal voor dit programma geschreven zijn. Heeft u nog geen iPod, mp3-speler of iTunes, geen nood, op deze site kunt u de verhalen (en er zitten heel erg mooie tussen) ook beluisteren via het internet.
De Vooruit in Gent programmeert elke maand "Uitgelezen", een levend boekenprogramma mét muziek, en de opnames hiervan kunt u ook beluisteren via deze pagina.
We wensen u veel boeken- én luisterplezier!

Geen opmerkingen: