maandag, juni 30

Roof onze bib van Oostmalle leeg!

September 2014 wordt een mijlpaal in het bestaan van onze bibliotheek. Dan openen we onze nieuwe, mooie, grote bibliotheek in de nieuwe Notelaar in Oostmalle.
De bouwwerken naderen momenteel hun voltooiing, alle details worden afgewerkt, de verfborstels kunnen bijna weer opgeborgen worden, de laatste restjes stof worden opgeveegd.
Gans de maand augustus leggen we de laatste hand aan de inrichting van onze nieuwe bibliotheek: de nieuwe rekken worden geplaatst, de nieuwe meubels krijgen hun plek, de computers worden bedrijfsklaar gemaakt,… En dan volgt uiteraard nog een heel groot en belangrijk werk: het overbrengen van de 20.000 boeken en dvd’s die nog in het huidige
gebouw staan. Die klus moeten we gelukkig niet alleen klaren, we krijgen hulp van de arbeiders van onze technische dienst en enkele vrijwilligers.

Maar ook jij kan ons helpen. Hoe? Door te zorgen dat we zo weinig mogelijk moeten verhuizen. Door deze verhuis is onze bibliotheek van Oostmalle de ganse maand augustus gesloten maar in juli mag je meehelpen door onze bib leeg te roven.
We verhogen die maand het maximum aantal dat je mag uitlenen naar 20 boeken.
Bovendien mag je ze voor een superlange uitleentermijn hebben, nl. 2 maanden.
Zo zorgen we ervoor dat jij een heerlijk lange leeszomer hebt en wij kunnen onze rug sparen door iets minder moeten te verhuizen. Twee vliegen in één klap! We wensen je alvast een heerlijke leeszomer!

Geen opmerkingen: