dinsdag, oktober 9

Ontwerp een boekenkast voor onze nieuwe bib!

Designwedstrijd voor creatievelingen

De bouw van onze nieuwe bibliotheek in Oostmalle is van start gegaan.
Het zal nog wel een hele tijd duren vooraleer we kunnen verhuizen naar deze mooie bestemming maar we zijn nu al druk bezig met het voorbereiden van de inrichting van die nieuwe bib.
En daar hebben we jullie hulp voor nodig!
We weten welke boeken waar moeten staan maar we zouden graag in onze nieuwe bib enkele mooie, creatieve en  originele boekenkasten hebben staan. Daarom schrijven we een ontwerpwedstrijd
uit.
Niet voor hippe, trendy, hoogopgeleide designers die er professioneel mee bezig zijn, maar een wedstrijd voor al onze leners.  Jullie hebben “het boekgevoel” en wellicht ook ideeën over hoe zo’n boekenkast er uit moet zien. Laat je fantasie werken, maak er iets origineels, fris en  kleurigs van maar bedenk wel dat die boekenkast ook praktisch en degelijk moet zijn en dat ze er voor langere tijd moet staan.

Hou er wel rekening mee dat het ontwerp “uitvoerbaar” moet zijn en dat de te gebruiken materialen degelijk en makkelijk te verkrijgen zijn.
Hoe gedetailleerder het ontwerp (afmetingen, gebruikte materialen, verschillende gezichtspunten), hoe makkelijker de uitvoering voor ons.

In je boekenkast moeten minimum 50 boeken kunnen staan of liggen. Je mag je ontwerp tekenen, schilderen,  in elkaar knutselen, ontwerpen op de computer of….  Je mag het binnenbrengen in onze bibliotheken, met de post versturen, mailen of ….
Maar bezorg het ons alleszins voor 31 december2012. 

En wat kan je ermee winnen?
Uit alle ontwerpen kiezen onze bibliotheekmedewerkers het beste voorstel en dit laten we uitwerken door de mensen van onze technische dienst.
We zetten het in onze bib met vermelding van de naam van de winnaar, eeuwige roem gegarandeerd!
Maar er is nog meer.  
De twee beste ontwerpen belonen we met  een
multifunctionele E-Reader t.w.v. 150 €.

Wij kijken uit naar jullie creatieve en originele ontwerpen. 
Aan de slag en veel succes!  
    
Wedstrijdvoorwaarden:
1.Deze wedstrijd staat open voor iedereen.
2.Een jury bestaande uit bibliotheekmedewerkers beoordeelt de binnengebrachte ontwerpen en kiest de winnaar uit. Hierover is geen discussie mogelijk.
3.De deelnemers mogen maximum 3 ontwerpen binnenbrengen. Alle ontwerpen dienen binnengebracht te worden voor 31 december 2012.
4. Bij uitvoering van het ontwerp kunnen er geen rechten op het ontwerp geclaimd worden.
5.Bij de werken dient duidelijk de naam, het adres, telefoonnummer of mailadres van de ontwerper vermeld te worden.

Geen opmerkingen: