maandag, oktober 26

Voorlezers gezocht!

Van 21 tot 29 november is het de nationale Voorleesweek. Onze bibliotheek doet daar weer graag aan mee. Immers, voorlezen is pret voor iedereen, voor kind én volwassene. Bovendien stimuleer je de taalontwikkeling, de concentratie, de creativiteit en de sociale vaardigheden bij het kind.

Op zaterdag 21 november nodigen we alle kinderen uit voor een voorleesontbijt. In beide bibliotheken zal er tussen 10 en 12u in een knusse voorleeshoek, een prachtig verhaal worden voorgelezen en kan je er genieten van een lekker hapje en drankje.
We zetten in deze week ons ruime aanbod aan mooie voorleesboeken in de kijker. Bovendien hebben we nog steeds onze kleurrijke voorleesrugzakken en ligt er vanaf dan een nieuwe voorleeskrant voor je klaar.

Vorig jaar hebben onze bibliotheekmedewerkers zelf voorgelezen, maar misschien heb jij ook wel interesse om dat eens te doen.
Heb jij tijd, zin en de passie om op zaterdagvoormiddag 21 november voor onze jongste bibklanten een verhaal te komen voorlezen? Geef ons dan een seintje via
malle@bibliotheek.be, op ons telefoonnummer of bij een bezoekje aan de bib.
Je zal er ongetwijfeld zelf veel plezier aan beleven, niet in het minst door al die glunderende gezichtjes.

Geen opmerkingen: