dinsdag, september 29

Bibliotheekweek op komst

Van 10 tot 18 oktober rolt onze bib, samen met alle Vlaamse en Brusselse bibliotheken, weer de rode loper uit voor ons trouwe en nieuwe publiek.
Dan is het tijd voor de Bibliotheekweek, een week vol verwennerij en verrassende ontmoetingen. Wat valt er allemaal te beleven?
- Onze Bibweek start op zaterdag 10 oktober. Naar goede gewoonte verwennen we al onze bezoekers de eerste dag van de Bibweek met een hapje, een drankje en een leuke attentie. Ook dit jaar doen we dat weer in samenwerking met de Wereldwinkel. Zij trakteren met heerlijke, exotische én eerlijke snoepjes en drankjes. Je kunt dan ook proeven van de overheerlijke én Malse tornadokoekjes van de Oostmalse bakkerij De Korenbloem.Er is koffie, thee en vruchtensapjes voor iedereen.Deze verwendag is enkel op zaterdag 10 oktober, mis het zeker niet!
- Voor iedereen die lid wordt tijdens deze bibliotheekweek hebben we een mooie en unieke verjaardagskalender klaar liggen.
- Tijdens de ganse bibliotheekweek mag je onze dvd’s, cd-roms en luisterboeken gratis lenen. Je mag er maximum 6 per lenerskaart lenen.
- Neem zeker deel aan onze foto- en kalenderquiz. Je kunt er boekenbons (t.w.v. 20 €), dvdbons (t.w.v. 15 €) en verjaardagskalenders (onschatbaar…) mee winnen.
- Op woensdag 21 oktober (net buiten de bibliotheekweek) heten we je van harte welkom op de zolder van de Sint-Martinuspastorij. Daar kan je genieten van de prachtfilm “The Song of Sparrows”. Toegang: 2 €. Aanvang 20u. Reserveren aanbevolen (max. 50 plaatsen).

Redenen genoeg dus om tijdens deze bibweek binnen te stappen in onze bibliotheken. En de glimlach van onze bibliotheekmedewerkers? Die krijg je er gratis bovenop! ’t Leven kan toch mooi zijn…

Geen opmerkingen: