donderdag, december 21

De Malse Courant

In de recentste editie van "De Malse Courant", het gemeenteblad stond een merkwaardig zinnetje over de bibliotheek :
Opgelet, bibliotheken gesloten van 22 maart tot en met maandag 2 april!!

Het begeleidende berichtje over het hoe en waarom, heeft het blijkbaar niet tot de drukker gehaald, dus daarom vertellen we er u hier graag alles over:
In het voorjaar van 2007 zal onze bibliotheek overschakelen op een nieuw bibliotheeksysteem (VubisSmart). Vanaf dan zal het mogelijk zijn om de catalogus via het internet thuis te bekijken, geleende materialen te verlengen of ontleende werken te reserveren.
In de nabije toekomst wordt het dan ook mogelijk om korte inhouden te lezen, om de covers te bekijken, om door te klikken naar andere internetsites, om geattendeerd te worden bij nieuwe aankopen… Kortom, we schakelen een versnelling hoger.
De keerzijde is echter wel dat er een omschakeling dient te gebeuren en daarvoor heeft de firma die ons bibliotheeksysteem beheert een tiental dagen nodig.
Dat gebeurt van donderdag 22 maart tot en met maandag 2 april en tijdens die periode zullen onze bibliotheken gesloten zijn. Dat is momenteel nog veraf maar we brachten u graag nu toch al op de hoogte.

Geen opmerkingen: