maandag, november 28

Dankzij de bib... wint u prijzen!



Tijdens de bibliotheekweek vroegen we aan alle lezers om ons te laten weten welke aspecten van de bib ze absoluut niet meer kunnen missen. Zo blijkt dat onze boeken het leven rijker maken, voor ontspanning zorgen en soms ook een verrassing bevatten, zoals een briefje van vijf euro.


Uit alle inzendingen hebben we de volgende winnaars gekozen:


- L. Hendrix
- Erna Laurijssen
- Herman Taeymans
- Auke Drossaert
- Rite Sledsens
- Mia Meeusen
- An Wens
- José Fransen
- Elke Van Clemen


Van harte proficiat! De winnaars kunnen hun prijs tijdens de openingsuren in de bibliotheek komen halen.

woensdag, november 16

Voorlezen: gezellig samen

Het gezelligste kwartiertje van de dag is beslist het voorleesmoment voor het slapengaan. Knus bij elkaar onder een dekentje... Zou dat geen mooie manier zijn om de Voorleesweek te vieren?
Misschien krijgt u de lichtjes te zien die in de ogen van de kinderen opvlammen. Misschien brengt het verhaal u en de kinderen hartelijk aan het lachen. Misschien krijgt u te horen waar zij zich zorgen over maken of hoe uw voorleesverhaal hen troost. Misschien gaat u wel net zozeer als zij uitkijken naar dat moment, waarop jullie er even helemaal voor elkaar zijn: fijn samen. Laat u dat plezier niet ontnemen en kom naar de Voorleesweek, van 19 tot en met 26 november, in de bib! Ontdek er onze voorleesverhalen en zo veel meer. Om de gezelligste week van het jaar goed te beginnen, organiseren we een heus voorleesontbijt. Kom op zaterdag 19 november naar de bibliotheek en laat u verwennen met heerlijke broodjes en fijne voorleesmomenten.