dinsdag, augustus 11

Net gemist?

U had het veel te druk met werk, terrasjes doen, genieten van de zon en het drinken van witte wijntjes?
U bent vergeten de dvd-recorder te programmeren en hebt geen zin in al dat gedoe met "Net Gemist", "Ooit Gemist" en "iWatch"?
U vindt het wel jammer dat u weer enkele topfilms en -documentaires gemist hebt?
Geen probleem! In onze bib hebben we alle topfilms- en -documentaires die de afgelopen weken op tv te zien waren, bij elkaar gezet in een themastandje "Net gemist".
Geen gedoe meer met al dat geprogrammeer, gewoon lenen...
Zo eenvoudig kan het leven zijn! Veel kijkplezier!

Nu in de aanbieding in onze "Net Gemist"-stand:
I served the King of England, Fight Club, Miami Vice, Earth, Hairspray, Doomsday, Saw, Ocean's Thirteen, Redacted, The Kite Runner, Pride & Prejudice, Seraphim Falls, ...

woensdag, augustus 5

Westmalse uitgeverij brengt boek Armstrong op de markt

De Westmalse uitgeverij "Nomonkeybooks" van Paul Keysers bracht zonet haar tweede boek op de markt. Na "Opkomst en ondergang van een ongelooflijk stomme zak" over de carrière van atletiekmanager Raymond de Vries en de perikelen in de atletiekwereld, is er nu "Vuil spel. Het systeem Armstrong" van de gerenommeerde onderzoeksjournalisten Pierre Ballester en David Walsh.
De auteurs tonen de banden aan tussen de zevenvoudige Tour de France-winnaar en doping.
Ze doen uit de doeken hoe de comeback van Lance Armstrong, op voorspraak van de Franse president Sarkozy, precies past in de businessplannen van ASO, de organisator van de Tour de France.
Ook vormt Armstrong het perfecte aanmaakblokje van de vredespijp die ASO nu, na jaren van open oorlog, met de internationale wielerfederatie UCI rookt.
Tenslotte bewijzen de schrijvers hoe Armstrong fortuinen, die hij in naam van zijn kankerstichting binnenhaalt, schaamteloos in eigen zak steekt.
Een boek dat in Frankrijk al veel stof deed opwaaien en dat beslist hier ook zal doen.
"Vuil spel. Het systeem Armstrong" van Pierre Ballester en David Walsh... uiteraard ook in onze bib!